Üdvözöljük

Üdvözöljük Közép-Szlovákia szívében, üdvözöljük a Hotel Royalban, üdvözöljük a Poľana vidék legnagyobb hegyi központjában. Központunk kiválóan alkalmas minden méretű és színvonalú rendezvény megvalósítására. A Hotel Royal*** és a bungaló-park a Vepor—hegység gyönyörű környezetében, 950 m tengerszint feletti magasságban fekszik. Komplexumunk a gyetvai járásban Hriňová (Herencsvölgy) és Kokava nad Rimavicou (Rimakokava) közötti útvonalon található. A hotelkomplexum részét képezi a bungaló-parkon kívül egy multifunkciós sportpálya, valamint a téli időszakban egy 2 felvonóval ellátott sípálya.

További szolgáltatásaink: ingyenes wi-fi hozzáférés minden szobában, étkezési lehetőség a hotel éttermében nemcsak a hotel vendégei számára, játékterem asztali focival és asztalitenisszel, fitnessterem, medence, masszázs, hidromasszázs, multifunkciós sportpálya (minifutball, kosárlabda, tenisz, röplabda, kézilabda, télen korcsolyázási lehetőség), gyermekek részére alkalmas játszótér, kerékpárkölcsönzés, turisztika és gombászás. Előjegyzés ellenében lovaglási lehetőséget is biztosítunk.

Foglalás
 1. Érkezés
  Invalid Input
 2. Távozás
  Invalid Input
 3. Tipus
  Invalid Input
 4. Szobák száma
  Invalid Input
 5. Felnőtt
  Invalid Input
 6. Gyermek
  Invalid Input
 1. Név(*)
  Invalid Input
 2. E-mail(*)
  Invalid Input
 3. Telefon(*)
  Invalid Input
 4. Megjegyzés
  Invalid Input
 5. Antispam(*)
  Invalid Input

1234

FotógalériaHOTEL ROYAL***
Prašivá č. 4
985 45 Látky

Tel.: +421 (45) 5 320 176
Mobil: +421 917 769 347
Fax: +421 (45) 5 320 170

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


map sil